Excursie în Basarabia în acest weekend

Pe data de 29 martie 2015 vom sărbători la Chişinău 97 de ani de la unirea Basarabiei cu România. Invităm deopotrivă români din dreapta şi din stânga Prutului alături de noi la această sărbătoare.

Pentru cei din România:
autocar bucuresti chisinau 27 martie
Am reusit sa închiriem un autocar cu plecare din Bucureşti. Vom pleca vineri seară (27 martie) şi ne întoarcem înapoi în București luni dimineaţa (29 martie).

Fiecare dintre noi va dormi la fraţii basarabeni sâmbătă seara, cu care vom merge şi într-un mic tur al oraşului. Duminică vom cunoaşte străzile Chișinăului și vom participa la MAREA ADUNARE TRICOLORĂ. Transportul dus-întors va costa 80 de lei pentru membri cotizanți și 99 de lei pentru simpatizanți.

Plecare din Galați: sâmbătă dimineață, întoarcere: duminică seară.

Daca sunteţi din alte oraşe şi vreţi să mergeţi, contactaţi-ne, momentan am mai găsit persoane interesate să mearga din Iași și Bârlad.

*Cetăţenii români au nevoie de paşaport valabil pentru a trece Prutul. Scoaterea acestora face obiectul campaniei În Basarabia fără pașaport, acărei petiție vă invităm să o semnați.
** Date de contact: București – telefon 0757.807.886 / Galați- 0753.89.29.39

 

 

8 răspunsuri sa “Excursie în Basarabia în acest weekend”

  1. Vi fi si concert ceva?

  2. Dar ce sa facem ca sa evoluam noi cu trupa ?

  3. Foarte frumos! Bravo băieți!

  4. Bravo baieti,sper ca Basarabienii vor fi bukurosi de voi 😉

    • Imi pare rau sa te contrazic dar e obligatoriu sa speram..nu putem lasa cernautiul..stiu ca e greu insa istoria se schimba si ca exemplu acum 26 de ani nu se gandea cineva la manifestari unioniste mai ales la chisinau.SI basarabia e romania

  5. Doamne, sunt atat de bucuros ca se face ceva si nu este numai indiferenta, tot visez la ziua in care se va reuni Basarabia(cel putin R. Moldova) cu Romania, fiinca in ceea ce priveste Buceagul si Bucovina de Nord, nu mai are rost sa speram…

  6. foarte frumos ce faceti,dar in romania nu se intampla nimic pe 27, ca eu nu am aflat nimic. astept raspuns de la cineva care stie ceva, ar fi pacat ca la noi sa nu se comemoreze ziua,doar este o zi speciala si pentru noi si trebuie sebat atat aici cat si acolo.

  7. […]  Se merge și din București și Galați, detalii aici: https://27martie.wordpress.com/excursie-in-basarabia/ […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: