RGN Press: Manifestatii de amploare sambata 27 martie la Chisinau, in cinstea Unirii Basarabiei cu Tara Mama

unirea basarabiei 27 martie chisinau
Manifestatiile vor avea loc la Chisinau, pe 27 martie, incepand cu ora 14.00. La ea sunt asteptati tineri romani din dreapta si din stanga Prutului, pentru a sarbatori impreuna ziua de 27 martie 1918, ziua cand Basarabia “de azi înainte si pentru totdeauna se uneste cu mama sa, România”, transmite Romanian Global News.

Coloana de tineri se va strange in fata Academia de Stiinte (bulevardul Stefan cel Mare, numarul 1), pentru a merge apoi pe bulevardul Stefan cel Mare urmând Calea Unirii si votand inca o data Unirea la cladirea Sfatului Tarii (str.Al.Mateevici, 111). Dupa reconstituirea votului, la ora 16.30 se va face o Hora a Unirii si un spectacol de culoare si lumina in scuarul teatrului de Opera si Balet.

Organizatorii evenimentului sunt grupul de initiativa Spirit Romanesc, un grup apolitic, care promoveaza valorile nationale românesti în Basarabia. Grupul a fost constituit la initiativa unui grup de basarabeni în anul 2007. Din Romania vor veni circa 100 de oameni, membri si simpatizanti ai grupul de actiune Noii Golani, grup ce organizeaza de 4 ani campania „Basarabia pamant romanesc!” si alte actiuni pentru strangerea relatiilor dintre romanii de pe cele doua maluri ale Prutului.

Sursa: Romanian Global News

Blogul actiunii: www.27martie.wordpress.com

Modele de avatare:

4 răspunsuri sa “RGN Press: Manifestatii de amploare sambata 27 martie la Chisinau, in cinstea Unirii Basarabiei cu Tara Mama”

  1. la multi ani frati romani !

  2. Am vazut undeva si un anunt in care se spunea ca o sa fie o manifestatie de aces gen in Piata marii Adunari nationale,sint doua manifestatii diferite???sau e vorba despre una si aceiasi doar ca s-a schibat locul????

  3. noiigolani Says:

    nu va fi nimic in PMAN, vor trece prin PMAN dar singura manifestatie care exista este aceasta, cu punct de plecare ora 14.00 Academia de Stiinte (bulevardul Stefan, nr.1, langa hotel National)

  4. merci mult…..o sa fiu acolo!!!!!:))

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: