Reghin: s-au marcat 97 de ani de la Unirea Basarabiei

Pe 27 martie se împlinesc 97 de ani de la Unirea Basarabiei cu Patria Mamă. Cu această ocazie, Casa de Cultură a Tineretului „George Enescu” din Reghin(județul Mureș – România) găzduieşte joi, 19 martie de la ora 17 un spectacol cultural-istoric. Pe lângă alocuţiuni, cei prezenţi vor urmări un recital de cântece patriotice dar şi jocuri populare.

Promo:

Imagini dela evenimen:

La împlinirea a 97 de ani de la Unirea Basarabiei cu Patria Mamă, oamenii de cultura reghineni şi un numai au marcat ziua printr-un spectacol cultural-artistic. Acesta a avut loc joi, 19 martie şi a fost găzduit de Casa de Cultură a Tineretului „George Enescu” din Reghin. Pe lângă alocuţiuni, cei prezenţi au urmărit un recital de cântece patriotice dar şi un program de jocuri populare.

Cel mai important eveniment de anul acesta pentru marcarea a 97 de ani de la unirea Basarabiei cu Țara este la Chișinău, duminică, 29 martie, de la ora 14:00. MAREA ADUNARE TRICOLORĂ va aduce împreună mii de oameni cu steaguri tricolore. De oriunde n-ai fi, alătură-te manifestației .
UNIREA FACE PUTEREA

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: